«Ποδοσφαιρικοί οι λόγοι της αποχώρησης του Γκουτιέρεζ»

«Ποδοσφαιρικοί οι λόγοι της αποχώρησης του Γκουτιέρεζ»

Gazzetta team
«Ποδοσφαιρικοί οι λόγοι της αποχώρησης του Γκουτιέρεζ»

bet365

Την πολιτική της Νιούκαστλ και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την περίπτωση του Γιόνας Γκουτιέρεζ, τον περασμένο Δεκέμβριο, έπειτα από την πρώτη περιπέτεια με τον καρκίνο, υπερασπίστηκε ο Άλαν Πάρντιου.

Οι «καρακάξες», δεν υπολόγιζαν τον Αργεντινό εξτρέμ και τον παραχώρησαν δανεικό στη Νόριτς, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Ο Γκουντιέρεζ, είχε ήδη μάθει για τον καρκίνο στα γεννητικά όργανα και είχε κάνει τις πρώτες θεραπείες.

Χρειάστηκε, βέβαια, να παλέψει ξανά με την επάρατη νόσο μέσα στο 2014 και πριν από λίγο καιρό πήρε το «ok» από τους γιατρούς ώστε να επανέλθει σιγά – σιγά σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής και να επιστρέψει σταδιακά στον αθλητισμό.

Μιλώντας για την περίοδο που ο παίκτης χρειαζόταν στήριξη αλλά η Νιούκαστλ τον ενημέρωσε ότι θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα, ο Άλαν Πάρντιου ανέφερε:

«Ήταν απόφαση που βασίστηκε σε καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια. Τον στηρίξαμε και προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε με την περιπέτειά του, πολύ πριν πάρει δημοσιότητα το θέμα. Ελπίζω να καταλάβει ότι είχαμε πάρει μια απόφαση με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια και πως είμαστε περήφανοι για εκείνον. Τον περιμένουμε πλέον πίσω όταν νιώσει έτοιμος...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα