Χειρότερος φορ στα χρονικά της Πρέμιερ ο Μπάλαμπαν!

Gazzetta team
Χειρότερος φορ στα χρονικά της Πρέμιερ ο Μπάλαμπαν!

bet365

Τον επί μια διετία (2009-2011), παίκτη του Πανιωνίου, Μπόσκο Μπάλαμπαν, ανέδειξε η «Daily Mail» χειρότερο επιθετικό που πέρασε από την Πρέμιερ Λιγκ!

Η βρετανική εφημερίδα, τις τελευταίες μέρες, έκανε αναδρομή στο παρελθόν σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει τους 50 χειρότερους επιθετικούς που έχουν περάσει από το κορυφαίο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι Κώστας Μήτρογλου, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Έλντερ Πόστιγκα που έχουν φορέσει τη φανέλα των «αιωνίων».

Στην κορυφή, λοιπόν, των 50 χειρότερων επιθετικών που αγωνίστηκαν στην Πρέμιερ, βρίσκεται ο Μπάλαμπαν. Ο Κροάτης επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την Άστον Βίλα το 2001, μετακομίζοντας στο Μπέρμιγχαμ έναντι 6 εκατ.λιρών από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Λάμβανε 20.000 λίρες την εβδομάδα και η μεταγραφή του πέρασε αρχικά στη συνείδηση των ανθρώπων και των οπαδών του συλλόγου, σαν λύση στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι «χωριάτες» στην επίθεση.

Παρ' όλα αυτά, δεν μπορούσε ν' ακολουθήσει τον ρυθμό των παιχνιδιών της Πρέμιερ, δεν είχε δύναμη, δεν βρισκόταν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και έδειξε πως τελικά πως απλά ήταν... πεταμένα λεφτά για τη Βίλα. Έπαιξε μόλις σε οχτώ ματς της Πρέμιερ Λιγκ και σε όλα μπήκε σαν αλλαγή! Δεν σκόραρε... ούτε με αίτηση και η αγγλική ομάδα δεν μπορούσε να τον κρατήσει άλλο. Η συνεργασία των δύο πλευρών διακόπηκε τον Δεκέμβριο του 2003 και εν συνεχεία, ο Μπόσκο Μπάλαμπαν μετακόμισε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Μπριζ.

Εκεί, πέτυχε 25 γκολ σε 24 εμφανίσεις...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα