Νέοι διακανονισμοί στον Παναθηναϊκό

Νέοι διακανονισμοί στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Νέοι διακανονισμοί στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο... φάκελος της αδειοδότησης ανοίγει ξανά στο «τριφύλλι», ξεκινούν διαπραγματεύσεις για τις οφειλές στον Παναθηναϊκό.

Τον σκόπελο της αδειοδότησης καλείται να ξεπεράσει για ακόμα μία χρονιά ο Παναθηναϊκός, με τα προβλήματα να μην λείπουν ούτε από την φετινή χρονιά. Τα έσοδα, άλλωστε, είναι μικρότερα από το αναμενόμενο, αφού πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήρθε, το market pool του Europa μοιράστηκε στα 3, κάτι που δε προβλεπόταν, ενώ τέλος, η πορεία στους ομίλους ήταν πολύ κακή.

Έτσι, δε μπήκε το αναμενόμενο ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ και όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με πρώην παίκτες και προπονητές, ώστε να καλυφθεί το... κενό που έχει προκύψει.

Από τους πρώτους που προσεγγίστηκαν ήταν ο Λέτο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Φερέιρα, Φάμπρι. Το θετικό, πάντως, είναι πως ο φάκελος πρέπει να κατατεθεί τον Μάρτιο, οπότε υπάρχει χρόνος, με την διοίκηση των «πρασίνων» να... μαγειρεύει πριν πεινάσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα