Γιατί ο Μαζουάκου θέλει τόσο Εθνική Γαλλίας (vids)

Γιατί ο Μαζουάκου θέλει τόσο Εθνική Γαλλίας (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Γιατί ο Μαζουάκου θέλει τόσο Εθνική Γαλλίας (vids)

bet365

Ο Αρτούρ Μαζουάκου περιμένει την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας, θέλοντας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται την καριέρα του.

Οι μετοχές του μεγαλώνουν συνεχώς. Ο ίδιος βρήκε στον Ολυμπιακό τις ιδανικές συνθήκες να δουλέψει σκληρά, να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά και φυσικά να παίξει σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Και ο πειραϊκός σύλλογος βρήκε στο πρόσωπό του ένα... λαβράκι. Ο χαρισματικός αφρικανικής καταγωγής Γάλλος έχει αναγκάσει την... μισή Ιταλία και αρκετές άλλες ομάδες να ασχολούνται διαρκώς μαζί του. Η... εκτόξευσή του είναι δεδομένη όπως και οι υψηλοί στόχοι που θέτει διαρκώς.

Ο Αρτούρ Μαζουάκου επειδή εκτός από ταπεινότητα, εργατικότητα και πλούσιο ταλέντο έχει και φιλοδοξίες προτιμάει να περιμένει μία μελλοντική κλήση για την Εθνική ανδρών της Γαλλίας (σ.σ. όποτε και εφόσον αυτή έρθει) και όχι να παίξει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Κονγκό. Δεν πάει πολύς καιρός εξάλλου που είχε απορρίψει σχετική πρόσκληση. Προτιμάει την Γαλλία καθώς εκτός από το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές της χώρας θεωρεί πως μία τέτοια εξέλιξη θα τον φέρει σε άλλο επίπεδο ως προς την περαιτέρω πορεία του.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του τιμ των Γάλλων τον παρακολουθούν ιδιαίτερα στενά και προσεκτικά. Δεν πρόκειται για τους ιθύνοντες των Ελπίδων (σ.σ. το όνομα του Μαζουάκου έχει γραφτεί και για την Ελπίδων που επίσης τον έχει στα υπ' όψιν της) αλλά των ανδρών. Θεωρούν πως είναι ένας παίκτης με προοπτικές που μπορεί να είναι μία εκ των προσεχών κλήσεών τους. Ο Μαζουάκου από την άλλη ξέχωρα από την... λάμψη του Τσάμπιονς Λιγκ και τις πολλές ευκαιρίες που του δίνει ο Ολυμπιακός έχει και άλλο δυνατό χαρτί.

Τον μάνατζέρ του, Κριστόφ Ενροτό. Έναν ατζέντη με εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και ένα πολύ μεγάλο δίκτυο γνωριμιών στην ευρωπαϊκή αγορά. Έναν άνθρωπο που είναι σε θέση να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να καριέρα του να πάρει και άλλη θετική... ρότα. Προς το παρόν ο Μαζουάκου είναι απόλυτα ευχαριστημένος και προσηλωμένος στους Πειραιώτες, έχοντας παράλληλα ως διακαή πόθο την κλήση του στους «τρικολόρ». Και το θετικό για εκείνον είναι πως εφόσον συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς θα έχει σύντομα σαφείς πιθανότητες για κάτι τέτοιο. Δείτε παρακάτω σε δράση τον Μαζουάκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα