Ακόμα ανοιχτή η υπόθεση Πουλίδο (pics)

Ακόμα ανοιχτή η υπόθεση Πουλίδο (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ακόμα ανοιχτή η υπόθεση Πουλίδο (pics)

bet365

Μετά από 2 και πλέον ώρες συνάντησης για την υπόθεσή του ο Πουλίδο αποχώρησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας χωρίς να κάνει δηλώσεις. Ανοιχτή αφήνουν την υπόθεσή του τα media στην χώρα.

Έπειτα από 2,5 ώρες παρουσίας στα γραφεία της Ομοσπονδίας του Μεξικού (σ.σ. κάποιοι έκαναν λόγο και για 3 και πλέον) ο Άλαν Πουλίδο έφυγε με την συνοδεία των δικηγόρων του αλλά και του πατέρα του (σ.σ. που ανάμεσα στα άλλα ενεργεί και ως μάνατζέρ του) και αφότου δεν έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ. Μετά το πέρας της συνάντησης της πλευράς του παίκτη με την Τίγκρες στα γραφεία της Π.Ο. του Μεξικού τα ΜΜΕ της χώρας τονίζουν πως το συγκεκριμένο... σίριαλ θα έχει και άλλα επεισόδια και πως δεν υπήρξε -και πάλι- καμία συμφωνία.

Κάποια εκτιμούν πάντως πως η Τίγκρες θα δικαιωθεί από τα αρμόδια όργανα του Μεξικού. Επίσης διέρρευσε η πληροφορία πως θα υπάρξει ξανά επαφή και ότι μπορεί να βγει από τις ποδοσφαιρικές Αρχές η τελική απόφαση στις αρχές του Δεκεμβρίου (σ.σ. από τις 8 έως τις 10 του εν λόγω μήνα). Δηλώσεις δεν έγιναν ούτε από τους ανθρώπους της Τίγκρες. Ο Πουλίδο πλέον θα περιμένει τα νεότερα και ενώ θα συνεχίζει να προπονείται ατομικά κυρίως σε ιταλικό έδαφος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα