Γυρίζει Παρασκευή ο Ντινγκά, εκτός ο Ντουρμάζ

Γυρίζει Παρασκευή ο Ντινγκά, εκτός ο Ντουρμάζ

Δημήτρης Τομαράς
Γυρίζει Παρασκευή ο Ντινγκά, εκτός ο Ντουρμάζ

bet365

O Ντινγκά θα επιστρέψει την Παρασκευή για να ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Εκτός προγράμματος ο Ντουρμάζ του οποίου η κατάσταση θα εκτιμηθεί και πάλι την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Κονγκολέζος άσος που είχε και πάλι παιχνίδια με την Εθνική του, αποτελώντας ένα βασικό... γρανάζι για την πρόκριση στα τελικά του Κόπα Άφρικα. Ο Ντινγκά που δεν ήταν στην προπόνηση της Πέμπτης θα αφιχθεί στην Αθήνα την Παρασκευή για να μπει ξανά σε ερυθρόλευκους ρυθμούς προπονήσεων. Όσον αφορά στον Τζίμι Ντουρμάζ που είναι τραυματίας θα χρειαστεί να λείψει για ένα σημαντικό διάστημα από τους αγώνες του Ολυμπιακού. Σε πρώτη φάση είναι εκτός προπονήσεων (σ.σ. την Πέμπτη δεν προπονήθηκε και εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών) με την κατάστασή του να εκτιμάται εκ νέου μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Οι πληροφορίες για την κατάστασή του πάντως μιλούν για θλάση Β' βαθμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα