Σκέφτεται σχήμα με τρία αμυντικά χαφ με Ατλέτικο

Δημήτρης Τομαράς
Σκέφτεται σχήμα με τρία αμυντικά χαφ με Ατλέτικο

bet365

O Mίτσελ φτιάχνει από τώρα τα πλάνα του για την Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας στο πλάνο του παρουσία τριών αμυντικών χαφ. Γιατί ο Μπενίτες έχει αρκετές πιθανότητες για βασικός.

Οι Ρομπέρτο, Μποτία, Ομάρ, Μαζουάκου, Ντινγκά, Μανιάτης, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι και Αφελάι είναι οι εννιά που είναι σχεδόν... σίγουροι για το αρχικό σχήμα για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Με βάση το πως διαμορφώνονται τα δεδομένα. Ο Ισπανός προπονητής έχει αρχίσει από τώρα τον... προγραμματισμό του για την ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τους Μαδριλένους έχοντας τις αμφιβολίες του για μία θέση στο κέντρο της άμυνας και από μία σε άκρα και κορυφή της επίθεσης.

Σκέφτεται αρκετά σοβαρά να πάει στην λογική του 4-3-3 με τρία αμυντικά χαφ (σ.σ. Ντινγκά, Μιλιβόγιεβιτς και Μανιάτη) ή τον Ντινγκά ως καθαρό κόφτη και τον Σέρβο με τον αρχηγό του Ολυμπιακού ως εσωτερικά χαφ. Από εκεί και έπειτα προς το παρόν ο Μπενίτες με την διαρκή του άνοδο και πρόοδο και την πολύ προσωπική δουλειά στις προπονήσεις έχει αποκτήσει σαφείς ελπίδες για να είναι βασικός φορ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο ματς αυτό για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

O Παραγουανός διεθνής στράικερ έχει κερδίσει πολλούς πόντους στο Ρέντη και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους μία θέση στο βασικό σχήμα. Ο Μίτσελ βέβαια έχει και άλλες δύο επιλογές για την γραμμή κρούσης του: τον Μήτρογλου και τον Διαμαντάκο. Εφόσον τελικώς επιλεγεί από τον ερυθρόλευκο κόουτς η ενδεκάδα διαμορφώνεται ως εξής: Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουάκου και τα δύο στόπερ οι Μποτία και Αμπιντάλ ή ένας εκ των Σιόβα-Αυλωνίτη.

Στο κέντρο να τοποθετηθούν οι Ντινγκά-Μανιάτης-Μιλιβόγιεβιτς. Στα δύο... φτερά να είναι οι Αφελάι και Κασάμι και κορυφή ο Μπενίτες. Ο Μίτσελ σε πρώτη φάση ως προς τον αγώνα θέλει να έχει... θωρακισμένο το κέντρο του για να μην μπορεί να κυκλοφορήσει και αναπτυχθεί όπως πρέπει η Ατλέτικο. Εάν βραχυκυκλώσει το κέντρο και τα άκρα της ισπανικής ομάδας τότε ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να βγει κερδισμένος από το παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα