«Επιφυλακτικός για Παναθηναϊκό ο Μαυρίας»

«Επιφυλακτικός για Παναθηναϊκό ο Μαυρίας»

Gazzetta team
«Επιφυλακτικός για Παναθηναϊκό ο Μαυρίας»

bet365

Δημοσίευμα από τη Βρετανία, που βασίζεται σε ελληνικές πηγές, αποθαρρύνει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Χάρης Μαυρίας στον Παναθηναϊκό.

Η «Sunderland Echo», βασισμένη πηγές από την Ελλάδα, τονίζει ότι ο Χάρης Μαυρίας και η Σάντερλαντ διστάζουν στο να πουν "ναι" τον Παναθηναϊκό.

«Πηγές από την Ελλάδα αναφέρουν πως τόσο ο Μαυρίας, όσο και η ομάδα του, είναι διστακτικοί στην επιστροφή του στην Ελλάδα και ανησυχούν πως κάτι τέτοιο θα ήταν πισωγύρισμα για την πρόοδό του σαν ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν επίσης ερωτηματικά για το αν ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να αντεπεξέλθει στο κόστος απόκτησης του Μαυρία», αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγλική εφημερίδα.

Επίσης, το ίδιο δημοσίευμα στέκεται στο πως η Σάντερλαντ είχε ρίξει... πόρτα στην Ρέντινγκ για το δανεισμό του πέρυσι τον Ιανουάριο και κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνει και φέτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα