Άγνοια Ρεσίνο για το... στήσιμο του Χιλ

Άγνοια Ρεσίνο για το... στήσιμο του Χιλ

Gazzetta team
Άγνοια Ρεσίνο για το... στήσιμο του Χιλ

bet365

Το gazzetta.gr έψαξε και βρήκε τoν Άμπελ Ρεσίνο, ο οποίος δήλωσε άγνοια για τις δηλώσεις του Φούτρε ότι ο Χιλ ζήτησε από τους παίκτες της Ατλέτικο να χάσουν από την Εσπανιόλ στις αρχές του 1990.

Ο Πάολο Φούτρε αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χέσους Χιλ ζήτησε από τους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης στις αρχές της δεκαετίας του 1990 να κάτσουν να χάσουν, από το ματς με την Εσπανιόλ.

Το gazzetta.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Άμπελ Ρεσίνο, που από το 1982 μέχρι το 1995 πέρασε τη ζωή του κάτω από τα δοκάρια των «ροχιμπλάνκος».

Ο 54χρονος σήμερα Ρεσίνο δήλωσε άγνοια για τις δηλώσεις του άλλoτε συμπαίκτη του. Συγκεκριμένα δήλωσε στο gazzetta.gr:

«Ήμουν τραυματίας και δεν μπορούσα να παίξω γι αυτό δεν ξέρω τίποτα από αυτά που είπε ο Φούτρε».

Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν ποτέ του είχε ζητηθεί να συμμετάσχει σε προσυμφωνημένο ματς, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής ο ίδιος ξεκαθάρισε: «όχι, ποτέ».

Ο Ρεσίνο, ως παίκτης έλαμψε με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας 243 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα από το 1986 μέχρι το 1995, ενώ έκλεισε την καριέρα του στην Ράγιο Βαγιεκάνο το 1996.

Ως προπονητής έκατσε στον πάγκο των Μούρθια, Λεβάντε, Καστεγιόν, Βαγιαδολίδ και Γρανάδα. Επίσης το 2009 προπόνησε τους αγαπημένους του «καλτσονέρος» και η Θέλτα το 2013 ήταν η τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε.

Παναγιώτης Δαλαταριώφ

 

Τελευταία Νέα