Βούρβαχης: «Μόνο ο Παναθηναϊκός έχει στυλώσει τα πόδια»

Gazzetta team
Βούρβαχης: «Μόνο ο Παναθηναϊκός έχει στυλώσει τα πόδια»

bet365

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαρχης, υποστήριξε ότι σύντομα θα βρεθεί λύση για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και τόνισε ότι μόνο ο Παναθηναϊκός δεν έχει συμφωνήσει με αυτά που λέει η Ομοσπονδία.

Ο Γιώργος Βούρβαχης, με δηλώσεις του στο «Κόκκινο» αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και υποστήριξε ότι ο Σαρρής είναι... αδικημένος.

«Πιθανότατα τουλάχιστον οι τελευταίες πληροφορίες μου και από τις συνομιλίες μου με τον πρόεδρο ενημερώνομαι ότι πηγαίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση και η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ στηρίζει αυτά τα δεδομένα», τόνισε ο Βούρβαχης όσον αφορά τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων, ενώ πρόσθεσε, σχετικά με την απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίσει διαιτητές: «Πρέπει πρώτα να κλάψουμε θύμα; Είπαμε δεν ορίζουμε διαιτητές για να κινηθεί κάτι. Να ασχοληθεί η αστυνομία, οι ανακριτές, οι εισαγγελείς, οι αρμόδιοι να γίνει κάτι. Δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε με το φόβο ότι θα βγούμε από το σπίτι μας και θα μας σπάσουν το κεφάλι».

Αφού χαρακτήρισε θετική αντίδραση τις κλήσεις από τον εισαγγελέα, είπε: «Για μένα φταίνε αυτοί που πληρώνουν για να γίνεται αυτό το Πρωτάθλημα. Μέσα από εκεί πρέπει να βρεθεί η λύση. Να πάρουν μέτρα να προστατέψουν το προϊόν τους, για αυτοί βάζουν τα χρήματά τους». Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι σχετικά με την πρόθεση να διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ έχει μια μικρή διαφωνία, η οποία σχεδόν έχει λυθεί, ενώ τόνισε ότι: «αυτός που έχει στυλώσει τα πόδια είναι ο Παναθηναϊκός».

Όσον αφορά τον Γιώργο Σαρρή και το ενδεχόμενο να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, υποστήριξε: «Δεν νομίζω να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά και να τη ζητήσει θα τη λάβει. Τον έχουν αδικήσει κατάφωρα τον κύριο Σαρρή και με το θέμα του Ρανιέρι, καθώς αναγνώρισε το λάθος του».

 

Τελευταία Νέα