Βούρβαχης: «Δε πρόκειται να γίνουν αγώνες το Σαββατοκύριακο»

Gazzetta team
Βούρβαχης: «Δε πρόκειται να γίνουν αγώνες το Σαββατοκύριακο»

bet365

Συνέχεια στο... μπέρδεμα βάζει με δηλώσεις του ο ο Γιώργος Βούρβαχης, που τόνισε πως δε θα γίνουν αγώνες το Σαββατοκύριακο.

Ένα... χάος επικρατεί στον χώρο του ποδοσφαίρου τις τελευταίες ημέρες, με την κατάσταση να είναι ιδιαίτερα μπερδεμένη. Την ώρα που επίσημα η αγωνιστική έχει αναβληθεί, Super League και Football League περιμένουν άμεση ανάκληση της υπόθεσης, όμως ο ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαχης φαίνεται πως δε συμμερίζεται αυτή την... αισιοδοξία τους. Όπως τόνισε μάλιστα, μόνο αν υπάρξουν συνταρακτικές εξελίξεις θα έχουμε αγώνες το Σαββατοκύριακο, ενώ τόνισε πως δεν βλέπει παραίτηση του Σαρρή από την προεδρία της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «Κύδων» στην Κρήτη και ανέφερε σχετικά με την αναβολή:

«Θα γίνουμε συναυτουργοί και θα θρηνήσουμε θύματα; Βεβαίως και υπάρχει φόβος. Πρέπει όλοι να αφυπνιστούμε. Τάχιστα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες, να φανούν κάποια πράγματα και πως πάμε να βρούμε ένα αποτέλεσμα. Όταν φανούν όλα αυτά που σας είπα, θα πρέπει να γίνει ΔΣ για να αρθεί αυτή η απόφαση».

Για το αν θα γίνουν αγώνες εν τέλει:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο. Σας το λέω εγώ. Εκτός αν γίνουν τρομερά πράγματα ως την Τετάρτη και τότε την Πέμπτη θα γίνουν ορισμοί. Ότι έχει οριστεί από την προηγούμενη εβδομάδα, θα γίνει».

Για το αν θα παραιτηθεί ο Γιώργος Σαρρής:

«Εγώ δεν νομίζω πως υφίσταται θέμα παραίτησης του κ. Σαρρή. Ευθαρσώς βγήκε και ανέλαβε την ευθύνη, όμως, αυτό ήταν και ένας τρόπος για να ακούσει ο κ. Ρανιέρι πως υπάρχει πρόβλημα, ότι κοντεύει να παραιτηθεί ο πρόεδρος από ευθιξία κι εμείς τι κάνουμε εδώ; Ήταν ένα μέσο πίεσης. Δεν νομίζω να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν το έχει και ανάγκη. Στηρίζεται από την ΕΠΟ, δεν θα το κάνει και δεν θα τον αφήσουμε να το κάνει».

 

Τελευταία Νέα