Αργεντινή - Πορτογαλία 0-1 (vid)

Gazzetta team
Αργεντινή - Πορτογαλία 0-1 (vid)

bet365

Η Πορτογαλία νίκησε την Αργεντινή, ο Κριστιάνο τον Μέσι, όμως τα φώτα στο Ολντ Τράφορντ έπεσαν στον μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης τον Γκερέιρο (90').

Με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της η Πορτογαλία δεν χάνει, μπορεί να μην... τρελαίνει κόσμο με τη μπάλα, όμως παίρνει αυτό που θέλει. Το... αγαπημένο σκορ του Πορτογάλου, το 1-0, εμφανίστηκε ξανά, ήταν το 3ο διαδοχικό, αυτή τη φορά κόντρα στην Αργεντινή. Οι προβολείς ήταν στραμμένοι σε Κριστιάνο και Μέσι, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο Γκερέιρο, πετυχαίνοντας στις καθυστερήσεις το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Κριστιάνο και Μέσι συγκέντρωσαν πάνω τους τα βλέμματα όλων, αλλά δεν κατάφεραν να αφήσουν ποτέ το στίγμα τους στην αναμέτρηση. Αυτό κατάφερε ο 20χρονος αμυντικός της Λοριάν που έκανε τη διαφορά. Κόντρα στην Αρμενία ο Γκερέιρο έκανε το ντεμπούτο του και τέσσερις ημέρες αργότερα με κεφαλιά έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Κουαρέσμα πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Οσο για τους δυο σταρ, το μυαλό τους μόνο στο... φιλικό δεν ήταν, μιας και καλές τους προσπάθειες ήταν ελάχιστες. Ελάχιστες φάσεις, ένα φάουλ του Μέσι, ένα σουτ του Ντι Μαρία, μια προσπάθεια του Μασκεράνο και... τέλος μέχρι το γκολ του Γκερέιρο. Αξίζει να σημειωθεί, πως τόσο ο Μέσι όσο και ο Ρονάλντο έπαιξαν μόνο το πρώτο 45λεπτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα