Ψήφισε επανέναρξη η Football League

Gazzetta team
Ψήφισε επανέναρξη η Football League

bet365

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος ψήφισαν προπονητές και αρχηγοί των ομάδων της Football League στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της διοργανώτριας.

Συνάντηση στα γραφεία της Football League είχαν την Τρίτη οι προπονητές και οι αρχηγοί των 26 ομάδων του πρωταθλήματος.

Σε αυτή αποφασίστηκε μετά από δύο ώρες που έγινε και ψηφοφορία, η επανέναρξη του πρωταθλήματος. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση που θα πάρει την Πέμπτη η ΕΠΟ και η ΚΕΔ και αν η δεύτερη θα ορίσει διαιτητές.

Το παρών δεν έδωσαν οι Παναχαϊκή, Αιγινιακός και η ΑΕΛ, η οποία για την Football League έχει αναστείλει την λειτουργία της. Επίσης συζητήθηκαν το θέμα της βίας, του ντόπινγκ και αυτό των στημένων αγώνων.

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας (FOOTBALL LEAGUE), εκπροσωπώντας το σύνολο των μελών της ΔΗΛΩΝΕΙ ότι είναι καθ’ όλα έτοιμη για τη διεξαγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, της 6ης αγωνιστικής και εφεξής και ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της – υποχρεώσεών της διεξήγαγε σήμερα (μετά από πρόσκληση της ΈΝΩΣΗΣ στις 13.11.2014) , ημέρα Τρίτη και από ώρα 11:00 π.μ. έως 13:00 Ειδικό Σεμινάριο με θέματα τη «ΒΙΑ στους Αθλητικούς Χώρους», το DOPING (ΦΑΡΜΑΚΟΔΙΕΓΕΡΣΗ), τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στον αθλητισμό και την ΕΥΘΥΝΗ όλων των ποδοσφαιρικών παραγόντων για την προστασία του ποδοσφαίρου, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι Προπονητές και Αρχηγοί των ποδοσφαιρικών τμημάτων των ομάδων - ΠΑΕ (μελών της), αλλά και εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ, οι οποίοι και συνυπογράφουν το παρόν.

Ως εκ τούτο, εναπόκειται πλέον στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να ενεργήσουν τα προβλεπόμενα για τον ορισμό και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα