Υπονοεί αποχώρηση ο Μέσι

Υπονοεί αποχώρηση ο Μέσι

Gazzetta team
Υπονοεί αποχώρηση ο Μέσι

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι ουσιαστικά άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα στον Τύπο της Αργεντινής!

Ο «μάγος» των Καταλανών που έχει κατακτήσει τα πάντα με τον σύλλογο της Βαρκελώνης, παραχώρησε συνέντευξη στην «Ole» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της πιθανής αποχώρησης από τους «μπλαουγκράνα» στο άμεσο μέλλον...

«Αν περνάει από το χέρι μου θα μείνω στη Μπαρτσελόνα. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ομάδα μου και να κατακτήσω τίτλους. Όμως, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει. Δεν συμβαίνουν όλα όπως τα θέλουμε... Δεν παίρνει πάντα αυτό που θέλεις και γίνονται πολλές αλλαγές. Είναι περίπλοκο. «Το ποδόσφαιρο κάνει πολλούς κύκλους. Παρόλο που πάντα τόνιζα ότι θα μείνω ως το τέλος, μερικές φορές δεν πάνε όλα τα πράγματα όπως θέλεις. Επαναλαμβάνω όμως πως αν περνάει από το χέρι μου, θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στη Μπαρτσελόνα. ».

Oσο για το κλίμα στους Καταλανούς, ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα πρόσθεσε: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και όταν κάνεις δυο ήττες αρχίζουν οι άσχημες προβλέψεις και τα αρνητικά σχόλια. Ηρθε ένας νέος τεχνικός, με νέες ιδέες και απαιτεί χρόνο. Εχουμε αρκετό χρόνο για να κάνουμε σημαντικά πράγματα. Είμαι ήρεμος, έχουμε δρόμο ακόμα και αισιοδοξώ».

Για το μέλλον και τους φετινούς στόχους κατέληξε: «Ζω μόνο το τώρα. Εκανα μια εξαιρετική χρονιά και στόχος μου να κερδίσω τίτλους με τη Μπαρτσελόνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα