«Το χειρότερο πρωτάθλημα του κόσμου η Σούπερ Λιγκ»

Gazzetta team
«Το χειρότερο πρωτάθλημα του κόσμου η Σούπερ Λιγκ»

bet365

Έχουμε το πρωτάθλημα που μας αξίζει και όπως φαίνεται και από έρευνα της Daily Mail η Σούπερ Λίγκα είναι με διαφορά το χειρότερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι με διαφορά το χειρότερο στον κόσμο μετά από έρευνα που έκανε η Daily Mail. Η έρευνα της αγγλικής εφημερίδας περιελάμβανε 34 μεγάλα πρωταθληματα από την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία, την Αφρική και τις ΗΠΑ, με το δικό μας να καταλαμβάνει την 34η θέση!

Για την διεξαγωγή της έρευνας μελετήθηκαν τα έσοδα, οι μισθοί, οι τιμές των εισιτηρίων και η προσέλευση του κόσμου, τα τρόπαια που έχουν κατακτηθεί εγχώρια αλλά και σε μεγάλες διοργανώσεις, η προσφορά των ομάδων στην Εθνική, το επίπεδο ανταγωνισμού, τα τρόπαια των προπονητών καθώς και η παραγωγή ταλέντων.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Premier League με 77 βαθμούς και την Σούπερ Λιγκ στην τελευταία με 28 βαθμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα