Μιλιβόγεβιτς: Κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα (pic)

Μιλιβόγεβιτς: Κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα (pic)

Gazzetta team
Μιλιβόγεβιτς: Κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα (pic)

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι το "γρανάζι" στη μηχανή του Μίτσελ που δεν σταματά να τρέχει! Δείτε στο gazzetta.gr τους παίκτες που έχουν... ιδρώσει τη φανέλα περισσότερο από τον καθένα στο φετινό Champions League. Ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού δεν σταματούν!

Εχει έρθει από την Αντερλεχτ ως δανεικός, αλλά στον Ολυμπιακό θέλουν να τον κρατήσουν. Και πως να μην θέλουν, δηλαδή, όταν ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς "τρώει" τα χιλιόμετρα και είναι πάντα... όπου χρειάζεται είτε για να μαρκάρει, είτε για να πασάρει, είτε για να σουτάρει. Με λίγα λόγια είναι ΠΑΝΤΑ, ΠΑΝΤΟΥ!

Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι επίσημοι αριθμοί της UEFA.

Στη λίστα με τους παίκτες που έχουν τρέξει περισσότερο, στα τέσσερα πρώτα ματς των ομίλων του φετινού Champions League, o Σέρβος μέσος των "ερυθρόλευκων" είναι στην 11η θέση με 48.386 μέτρα, έχοντας αγωνιστεί 360 λεπτά - χωρίς τις καθυστερήσεις!

Την πρώτη θέση στη σχετική λίστα έχει ο Ντιακόφ της Λουντογκόρετς με 53.558 μέτρα σε 355 λεπτά, με τον Ελνενί της Βασιλείας να τον ακολουθεί. Στην τρίτη θέση είναι ο Βινίσους του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έχει καλύψει 50.990 μέτρα σε 360 λεπτά. Από τα "μεγάλα" ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Κόκε είναι 5ος με 49.710 μέτρα.

* Συμπαραστάτες του Μιλιβόγεβιτς στους... μαραθώνιους που τρέχει σε κάθε ματς είναι οι Μανιάτης και Ελαμπντελαουί, οι οποίοι έχουν τρέξει 41.024 (353 λεπτά) και 41.002 (360 λεπτά) μέτρα αντίστοιχα. Ο Μποτία έχει με τη σειρά του 39.099 μέτρα σε 360 λεπτά και ο Μαζουακού 38.599 σε επίσης 360 λεπτά. Ο Παϊτίμ Κασάμι σε 256 αγωνιστικά λεπτά έχει καλύψει 33.129 μέτρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα