Φιλικό: Ξάνθη-Απόλλων 1926 1-0

Gazzetta team
Φιλικό: Ξάνθη-Απόλλων 1926 1-0

bet365

Με σκόρερ τον Ράνο, η Ξάνθη κέρδισε τον Απόλλωνα 1-0 σε φιλικό παιχνίδια στα Πηγάδια.

Την ευκαιρία να προβούν σε δοκιμές ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους, είχαν οι Ράζβαν Λουτσέσκου και Παναγιώτης Διλμπέρης, ο οποίος κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του Απόλλων Καλαμαριάς.

Στο φιλικό που έγινε στα Πηγάδια και τελείωσε με την Ξάνθη νικήτρια, χάρη στο γκολ του Ράνου στο 65', η ακριτική ομάδα ήταν καλύτερη, έχοντας ουκ ολίγες ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Οι Ράνος (4', δοκάρι 19', 58'), Κλέιτον (7', 34'), Ολιβέιρα (21'), Ομπόντο (45', 74'), Λισγάρα (66'), Λαζαρίδη (89') θα μπορούσαν να είχαν βρει δίχτυα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, ενώ οι ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Νατσιόπουλο (39'), Καπετάνο (56').

SKODA Ξάνθη (α' μέρος): Αναστασόπουλος, Κλέιτον, Καπετάνος, Ολιβέιρα, Παπαστεριανός, Ομπόντο, Γούτας, Ράνος, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος.

SKODA Ξάνθη (β' μέρος): Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης (80' Κολλαράς), Λισγάρας, Γούτας, Μπέρτος (85' Ορφανίδης Λ.), Παπαστεριανός (60' Βασιλακάκης), Ομπόντο (80' Λαζαρίδης), Λουσέρο, Μπαρέττας, Σολτάνι (85' Πασχαλάκης), Ράνος.

Απόλλων 1926: Παπαδόπουλος Π., Γαλανόπουλος, Βαγγελόπουλος, Δήμου, Κουρουπής, Μπιτσάκος, Ευσταθίου, Νατσιόπουλος, Σουλίδης, Τσούτσης, Παπαδόπουλος Β. Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Παπαστεριανός Άγγ., Ακασού, Ολίσε, Καπετάνος Κ., Γκέσιος, Αναστασίου, Καράμπελας, Μαυροκεφαλίδης, Παναγιωτίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα