«Περιθώρια βελτίωσης ο Αφελάι»

Gazzetta team
«Περιθώρια βελτίωσης ο Αφελάι»

bet365

Έλεγχο στους παίκτες που έχει παραχωρήσει δανεικούς η Μπαρτσελόνα έκανε η καταλανική «sport», σχολιάζοντας θετικά τη μέχρι στιγμής παρουσία του Ιμπραΐμ Αφελάι στον Ολυμπιακό.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός που έχει παραχωρηθεί στους «ερυθρολεύκους» έπειτα από ένα πολύ δύσκολο διάστημα που τον είχε θέσει εκτός δράσης με πρόβλημα τραυματισμού.

Στον Πειραιά δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό, επέστρεψε και στην εθνική ομάδα της χώρας του και η «sport», βαθμολογώντας τον με 7 στα 10, τονίζει:

«Ο Ιμπραΐμ... έχει επιστρέψει για τα καλά. Είναι σημαντικό μέλος της ομάδας του Μίτσελ κι έχει επιστρέψει στους οράνιε, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό. Έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα