«Πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό ο Μιλιβόγιεβιτς»

«Πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό ο Μιλιβόγιεβιτς»

Gazzetta team
«Πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό ο Μιλιβόγιεβιτς»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το Λούκα Μιλιβόγεβιτς ο Βλαντιμίρ Στοΐκοβιτς.

Ήδη ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Ο συμπατριώτης του Βλαντιμίρ Στοΐκοβιτς μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό.

Τα σημαντικότερα σημεία στα οποία στάθηκε ο Βλαντιμίρ Στοΐκοβιτς στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»:

Για την παρουσία του συμπατριώτη του, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, στον Ολυμπιακό:

«Χάρηκα πολύ που έκανε αυτό το βήμα στην καριέρα του. Τον θυμάμαι από τα χρόνια που αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα. Είναι ένας παίκτης με πολλά προσόντα, πολύ καλά στοιχεία και θεωρώ ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό».

Για το επικείμενο φιλικό της Σερβίας με αντίπαλο την Ελλάδα στα Χανιά:

«Χαίρομαι που θα επιστρέψω στην Ελλάδα και στην Κρήτη. Μπορεί να παίζουμε στα Χανιά, αλλά έχω και από εκεί πολύ καλές αναμνήσεις. Είχαμε κερδίσει πέρσι με τον Εργοτέλη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο. Περιμένω με ανυπομονησία αυτό το ταξίδι. Θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες. Η Ελλάδα είναι πάντα ένας ισχυρός αντίπαλος. Μια ομάδα με πολλές και διαδοχικές επιτυχίες, που είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να τη νικήσει».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης των δύο χωρών στο Euro 2016:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Σίγουρα έχουν χαθεί πολύτιμοι βαθμοί, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα ώστε να μπορεί να διεκδικηθεί η πρόκριση. Πιστεύω πάρα πολύ στην πρόκριση και των δύο ομάδων. Ναι, η Ελλάδα και η Σερβία μπορούν να είναι μαζί στα τελικά της Γαλλίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα