«Πρώτη» Βόκολου στο Κορωπί

«Πρώτη» Βόκολου στο Κορωπί

Νίκος Αθανασίου
«Πρώτη» Βόκολου στο Κορωπί

bet365

Ο Λεωνίδας Βόκολος παρουσιάστηκε από τον Τάκη Φύσσα στο Κορωπί και δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει το επιτυχημένο μοντέλο που άφησε πίσω του ο Νίκος Νταμπίζας.

Την πρώτη του γνωριμία με το ποδοσφαιρικό τμήμα, είχε το απόγευμα της Παρασκευής ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Λεωνίδας Βόκολος. Την παρουσίαση του παλαίμαχου άσου του «τριφυλλιού», έκανε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Τάκης Φύσσας.

«Είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω τον Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος είναι ένα γνωστό σε όλους μας πρόσωπο. Έχει παίξει στην ομάδα με επιτυχία στο παρελθόν, ο προπονητής μας τον γνωρίζει από την Εθνική και είναι εδώ για να στηρίξει την υπάρχουσα φιλοσοφία της ομάδας. Να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το πλάνο μας, από όλες τις απόψεις. Όπως όλοι γνωρίζετε ο Νίκος Νταμπίζας δεν είναι πια τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Είναι μια απόφαση που πάρθηκε από το κλαμπ. Σίγουρα δούλεψε πολύ σκληρά, έκανε μια εξαιρετική δουλειά, του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε αυτό που θα κάνει». είπε ο Φύσσας, ο οποίος μάλιστα μίλησε και στα αγγλικά για να τον καταλάβουν όλοι.

Έπειτα πήρε τον λόγο ο Βόκολος, που μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Από την πλευρά μου χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε γνώριμα λημέρια. Είμαι εδώ για να συνεχίσω το μοντέλο και την φιλοσοφία της δουλειάς που γίνεται. Μόλις μου ζητήθηκε και βλέποντας όσα γίνονται είπα αμέσως το ναι. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά, έχουμε ένα οικογενειακό κλίμα και θα είμαι ανά πάσα στιγμή δίπλα σας για να σας στηρίζω».

Με τις γνωστές απουσίες

Από κει και πέρα, και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η απογευματινή προπόνηση ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με δίτερμα όπου χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες. Μπεργκ, Μπερίσα, Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Καρέλης και Ντίνας απουσίασαν καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές Σουηδίας, Κροατίας και Ελλάδας, ενώ Ζέκα και Ατζαγκούν συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα