«Για ένα χιλιοστό γλίτωσε το μοιραίο ο Ζωγράφος»

Gazzetta team
«Για ένα χιλιοστό γλίτωσε το μοιραίο ο Ζωγράφος»

bet365

Ο Κώστας Ακρίδας, πρώην διαιτητής και συγγενής του Χριστόφορου Ζωγράφου, μίλησε για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ της ΕΠΟ.

Επίθεση δέχθηκε ο πρώην διαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ακρίδα στον Sentra 103,3:

    Για την υγεία του Ζωγράφου: «Ευτυχώς είναι καλά. Δέχτηκε πολλά χτυπήματα, λιποθύμησε, φώναξε βοήθεια... Δέχτηκε χτυπήματα με σιδηρολοστό στα πόδια, στο χέρι, που υπέστη και κάταγμα και θα κάνει επέμβαση και στο κεφάλι, που για ένα χιλιοστό γλίτωσε το μοιραίο. Δόξα τω Θεώ είναι ζωντανός! Είναι δολοφονικό το χτύπημα».

    Για το αν είχε δεχτεί απειλές: «Είμαι σοκαρισμένος. Δεν είχε γίνει τίποτα. Δεν είχε προκαλέσει. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το βρώμικο μυαλό που σκέφτηκε αυτή την κατάσταση, μόνο αυτός ξέρει γιατί το έκανε και ποιο μήνυμα ήθελε να στείλει».

    Για τη φετινή διαιτησία: «Γενικά πηγαίνει καλά η διαιτησία, αν εξαιρέσουμε το ματς της Τρίπολης. Λάθη γίνονται και θα γίνονται. Όποιος εργάζεται, κάνει λάθη».Για το αν ήταν τυχαίο το timing: «Δεν είναι τυχαίο. Δεν ξύπνησε κάποιος, είδε τον Ζωγράφο κι άρχισε να τον χτυπάει. Και γιατί δεν το έκαναν πριν ένα μήνα που ήταν απλός παρατηρητής και δεν ήταν στην ΚΕΔ; Αυτοί γνωρίζουν... Εμείς που σκεφτόμαστε απλά, δεν μπορούμε να πούμε γιατί έγινε αυτό το χτύπημα και που πάει αυτό το μήνυμα...»

    Για τον Ντάλας: «Επρεπε να γίνει κάτι για να σταματήσει η καχυποψία. Είναι σε καλό δρόμο. Δεν υστερεί η Ελλάδα σε κατάλληλους ανθρώπους για να φέρουν σε πέρας αυτό το έργο. Υπάρχουν πολλοί που έχουν δουλέψει για τη διαιτησία.

    Αποβάλλεται η καχυποψία σιγά σιγά και πιστεύω ότι θα δούμε καλύτερα πράγματα. Δεν νομίζω ότι επηρεάζεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ο Ντάλας. Πιστεύω ότι με την εμπειρία του, τη στάση και την προσωπικότητά του θα βοηθήσει».

     

    Τελευταία Νέα