Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ταυλαρίδης

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ταυλαρίδης

Μάκης Σταθάτος
Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ταυλαρίδης

bet365

Εξιτήριο έπειτα από τέσσερις μέρες νοσηλείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών πήρε το πρωί της Παρασκευής (14/11) ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος χειρουργήθηκε στα πλευρά.

Ο αμυντικός του Ατρομήτου υποβλήθηκε το πρωί σε ακτινογραφία που έδειξε «καθαρή» και πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν για να συνεχίσει την ανάρρωση στο σπίτι του.

Στο μεταξύ, σήμερα έγινε πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. Όπως και χθες οι Μπρίτο, Κούρος ξεκίνησαν μαζί με την ομάδα και στην συνέχεια δούλεψαν μόνοι τους πάνω στη φυσική κατάσταση.

Ο Νάστος και ο Αγκουαζί έκαναν θεραπεία, ποδήλατο και spa. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά υπό την επίβλεψη του Ρικάρντο Σα Πίντο και των συνεργατών του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα