Πάει για 2+1 μεταγραφές ο Ατρόμητος

Πάει για 2+1 μεταγραφές ο Ατρόμητος

Μάκης Σταθάτος
Πάει για 2+1 μεταγραφές ο Ατρόμητος

bet365

Πλάνο για δύο συν μια μεταγραφές προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του έχει ο Ατρόμητος τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το «atromitistas.gr», οι πρώτες συζητήσεις για τις θέσεις που υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας έχουν γίνει.

Αυτό που αποτελεί άμεση προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός αριστερού χαφ με έφεση στο σκοράρισμα, καθώς ο Ατρόμητος έχει μείνει ουσιαστικά μόνο με τον Μπρίτο, ο οποίος εδώ και δύο μήνες είναι τραυματίας, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται σε αυτή τη θέση κατά ανάγκη ο Καραμάνος.

Η επόμενη μεταγραφή που υπάρχει στο πλάνο, είναι ένας επιθετικός, ο οποίος θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο στο 4-4-2 (που δείχνει να προτιμά ο Σα Πίντο), όσο και στο 4-2-3-1, παίζοντας στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Τέλος ίσως αποκτηθεί και ένας κεντρικός μέσος, περισσότερο για να υπάρχουν επιλογές και όχι επειδή αποτελεί επιτακτική ανάγκη αυτή τη στιγμή.

Τον ερχόμενο μήνα θα γίνει η κουβέντα για τα μεταγραφικά ανάμεσα στην διοίκηση και τον Σα Πίντο και θα συζητήσουν για τα χαρακτηριστικά των παικτών καθώς και τα ονόματα των υποψήφιων στόχων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα