Θέλει να... δέσει Καλτσά και Μπεν η Βέροια

Gazzetta team
Θέλει να... δέσει Καλτσά και Μπεν η Βέροια

bet365

Τα συμβόλαια των Καλτσά και Μπεν λήγουν το καλοκαίρι και η Βέροια ψάχνει τρόπο να τους κρατήσει, παρά τις... σειρήνες που τους καλούν.

Την... φόρμουλα για να ανανεώσει τα συμβόλαια των Μπεν και Καλτσά, τα οποία λήγουν το καλοκαίρι, ψάχνει η ομάδα της Βέροιας. Το έργο της, όμως, μόνο εύκολο δεν είναι, αφού αμφότεροι έχουν τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων, μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «LiveSport», πάντως, αυτός που έχει πιο πολλές πιθανότητες να παραμείνει, είναι ο Καλτσάς, αφού είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου και ίσως αυτό παίξει τον ρόλο του. Αντίθετα, ο επιθετικός από τις Κομόρες δεν φαίνεται πρόθυμος να ανανεώσει, αφού έχει εκφράσει επανειλημμένα τις υψηλές βλέψεις που έχει, να παίξει σε ομάδα που θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα