Ο ΠΑΟΚ θέλει επιστροφή Βιεϊρίνια!

Ο ΠΑΟΚ θέλει επιστροφή Βιεϊρίνια!

Μάκης Σταθάτος
Ο ΠΑΟΚ θέλει επιστροφή Βιεϊρίνια!

bet365

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια αναφέρει γερμανικό δημοσιεύμα, την ώρα που η Βόλφσμπουργκ ετοιμάζεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το «kicker», η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να κάνει και πάλι δικό της τον Πορτογάλο άσο, κάνοντας λόγο για τη δύναμη του Ιβάν Σαββίδη.

Το δημοσιεύμα αναφέρει: «Οι πρώτες συζητήσεις με τον μάνατζερ του Βιεϊρίνια και τη Βόλφσμπουργκ ξεκινούν και στη Θεσσαλονίκη τις παρακολουθούν με αγωνία.

Ο Βιεϊρίνια κατάφερε να κάνει ένα όνομα στην Βόλφσμπουργκ, είναι καλός στην τρίπλα, ενώ είναι και αγαπητός στον κόσμο. Πλέον έρχεται η ώρα να συζητηθεί το μέλλον του Πορτογάλου, αφού το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και η παλιά του αγάπη τον καλεί.

Θεσσαλονίκη, συνέχεια Θεσσαλονίκη και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ο ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα που όπως έκανε και παλαιότερα απλώνει το χέρι της για να πάρει πίσω τον χαμένο γιο της.

Δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος όπου το όνομα του Βιεϊρίνια δεν συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος και τώρα χάρη στη δύναμη του Ελληνορώσου επενδυτή Ιβάν Σαββίδη προσπαθεί να τον κάνει δικό του.

Βέβαια, υπάρχουν αρκετές ελπίδες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Βόλφσμπουργκ και πλέον παίκτης και Άλοφς θα κάτσουν στο τραπέζι για να πέσουν οι αριθμοί.

Οι πρώτες συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη και την ομάδα ξεκινούν και στη Θεσσαλονίκη τις παρακολουθούν με αγωνία».

Το gazzetta.gr σας έχει ενημερώσει πρώτο για τις συζητήσεις του ΠΑΟΚ για την επιστροφή του Βιεϊρίνια από το βράδυ της Δευτέρας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα