«Καθοριστική η θητεία στον ΠΑΟ για τον Αμπέντ»

Gazzetta team
«Καθοριστική η θητεία στον ΠΑΟ για τον Αμπέντ»

bet365

Ολόκληρη την καριέρα του Μεχντί Αμπέντ άλλαξε το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό την περσινή σεζόν, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα.

Η «chroniclelive» αναφέρθηκε στους παίκτες της Νιούκαστλ που πείσμωσαν κι έδειξαν στον Άλαν Πάρντιου ότι αξίζουν μια θέση στην ομάδα, συμπεριλαμβάνοντας τον πρώην άσο του «τριφυλλιού».

Ο Γαλλοαλγερινός χαφ έμαθε πολλά και «ψήθηκε» την περσινή σεζόν στον Παναθηναϊκό, για να φτάσει ν' αποδεικνύει πλέον στην Πρέμιερ Λιγκ ότι μπορεί ν' αντέξει το βάρος των απαιτήσεων και ν' ανταποκριθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Πάνω από την καριέρα του υπήρχε ένα μεγάλο ερωτηματικό... Η θητεία του στον Παναθηναϊκό άλλαξε όλη την καριέρα του. Ήταν καθοριστική. Αν δεν ήταν δύσκολη η οικονομική κατάσταση του ελληνικού συλλόγου, ο Αμπέντ θα μπορούσε να έχει πάρει μόνιμη μεταγραφή. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο είναι τέτοιο που οι συνθήκες και η τύχη παίζουν ρόλο κι έτσι ο Αμπέντ επέστρεψε, δούλεψε πολύ και έβαλε το όνομά του και πάλι στο προσκήνιο. Έλαμψε στην προετοιμασία και πλέον έχει κερδίσει τη θέση στη μεσαία γραμμή έναντι του Βέρνον Ανίτα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα