Νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Βόκολος

Νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Βόκολος

Γιώργος Βροντάκης
Νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Βόκολος

bet365

Ο Λεωνίδας Βόκολος είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Νίκου Νταμπίζα ως τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νταμπίζα, ανακοίνωσε και τον αντικαταστάτη του, που είναι ο Λεωνίδας Βόκολος.

Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός είναι μια επιλογή με ρίσκο για το τριφύλλι (όπως ήταν και το καλοκαίρι του 2013 ο Νταμπίζας) καθώς δεν έχει ξανά δουλέψει ως τεχνικός διευθυντής και μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στις μικρές Εθνικές ομάδες και βοηθός του Φερνάντο Σάντος στη γαλανόλευκη.

Ο Βόκολος είναι αγαπητός στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού λόγω ότι έχει πράσινο παρελθόν και όπως και ο Νταμπίζας θα κριθεί από τις επιλογές του.

Αναλυτικά ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως νέος τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Βόκολος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω και πάλι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είχα την χαρά και την τιμή να υπηρετήσω αυτή την ομάδα από πολλά πόστα στο παρελθόν και ξέρω ότι ο Σύλλογος είναι μεγάλος, όπως και οι απαιτήσεις του. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι μόνο δουλειά καθώς στην ζωή μου έτσι έχω μάθει να ανταποκρίνομαι σε ότι αναλαμβάνω», ήταν τα πρώτα του λόγια μετά τη συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα