Ζιλμπέρτο Σίλβα: Πρόταση από τον Παναθηναϊκό!

Ζιλμπέρτο Σίλβα: Πρόταση από τον Παναθηναϊκό!

Γιώργος Βροντάκης
Ζιλμπέρτο Σίλβα: Πρόταση από τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση προ ημερών στον Ζιλμπέρτο Σίλβα για να κλείσει την καριέρα του στο τριφύλλι και στη συνέχεια να πάρει πόστο στην ομάδα. Το σκέφτεται ο Βραζιλιάνος.

Οι πράσινοι πριν από λίγες ημέρες κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Ζιλμπέρτο Σίλβα ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα τιμής ένεκεν και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για ένα εξάμηνο.

Ετσι, ώστε στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και μετά από το τριφύλλι του πρότειναν τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών από άλλο πόστο το οποίο θα επιλέξουν από κοινού.

Η πρόταση έγινε επειδή πρόκειται για τη μεγαλύτερη προσωπικότητα που έχει περάσει ποτέ από τον Παναθηναϊκό... O 38χρονος Zιλμπέρτο Σίλβα επεξεργάζεται την πρότασή και θα απαντήσει τις προσεχείς μέρες.

Η πρώην ομάδα του Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν η Ατλέτικο Μινέιρο και φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της στις 8 Δεκεμβρίου 2013 στο παιχνίδι με την Βιτόρια Μπαϊα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα