Η Μπορντό θέλει τον Σίλντενφελντ

Gazzetta team
Η Μπορντό θέλει τον Σίλντενφελντ

bet365

Ο Σίλντενφελντ περιμένει τις τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό μέσα στον Δεκέμβρη και είπε στην Μπορντό να κάνει υπομονή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας Goal:
Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες απ' τους Γάλλους δημοσιογράφους, η Μπορντό προσέγγισε την περασμένη Παρασκευή, πολύ πιο επίσημα την πλευρά του Σίλντενφελντ, καταθέτοντας μια ελκυστική πρόταση για διετές συμβόλαιο απ' τον Ιούλιο κι έπειτα. Το ενδιαφέρον των «Γιρονδίνων» άλλωστε, για τον 29χρονο Κροάτη κρατάει απ' τις αρχές της σεζόν, έχοντας στείλει έως τώρα τρεις φορές άνθρωπό τους για να τον «τσεκάρει» εκ του σύνεγγυς σε εφετινούς αγώνες του «τριφυλλιού». Παράλληλα, ενδιαφέρον υπάρχει και απ' την Αντερλεχτ που επίσης τον «είδε» στο ματς με την PSV στην Ολλανδία.

Προς το παρόν ο Κροάτης έβαλε στον «πάγο» την πρόταση της Μπορντό, ζητώντας από τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας να περιμένουν μέχρι τις γιορτές. Κι αυτό διότι -όπως επανειλημμένα έχει επισημάνει- προτεραιότητά του είναι και παραμένει ο Παναθηναϊκός. Οχι μόνο για τα λεφτά, αλλά για όλο το «πακέτο» που του προσφέρει ο σύλλογος και η Ελλάδα τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του. Ας μη λησμονούμε άλλωστε, πως για να παίξει στους «πράσινους» την τελευταία διετία ο «Σίφο» «χάρισε» επί της ουσίας περίπου 800.000 ευρώ στην Ντιναμό Μόσχας.

Ο Σίλντενφελντ, λοιπόν, σκοπεύει να περιμένει τις τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό μέσα στον Δεκέμβρη. Θα ακούσει την πρόταση των «πρασίνων» (που θέλουν να του προσφέρουν 3ετές συμβόλαιο) κι ακολούθως θα πάρει μαζί με την οικογένειά του τις τελικές του αποφάσεις. Με τους Γάλλους να περιμένουν πλέον στην άκρη του ακουστικού τους...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα