«Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε»!

«Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε»!

Νίκος Αθανασίου
«Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε»!

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου εξήρε την εμφάνιση των παικτών του στα αποδυτήρια της Τούμπας ενώ με την τακτική του οδήγησε το «τριφύλλι» σε ένα σπουδαίο «διπλό»!

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα μεγάλο «διπλό»... επιστροφής στην Τούμπα, έμεινε ζωντανός στην διεκδίκηση της κορυφής και πήρε ώθηση τίτλου ενόψει της συνέχειας. Εκτός από την τακτική προσήλωση, την συγκέντρωση και την κατάθεση ψυχής των παικτών(κάποιοι έπαιξαν και τραυματίες όπως ο Σίλντενφελντ και ο Ατζαγκούν), σημαντικό ρόλο έπαιξε και το πλάνο του Γιάννη Αναστασίου, το οποίο τηρήθηκε κατά γράμμα από τους «πράσινους».Για ακόμη ένα παιχνίδι, ο «Ολλανδός» είχε διαβάσει άριστα το παιχνίδι, κατάφερε να περιορίσει τα ατού του αντιπάλου και να... χτυπήσει εκεί που πονάει ο ΠΑΟΚ. Του βγήκαν όλα και δικαιολογημένα παίρνει τα εύσημα από την ποδοσφαιρική πιάτσα, κρινόμενος από το τελικό αποτέλεσμα.

Πριν το ματς μεταξύ άλλων είχε ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή στις πρώτες μπάλες που βγαίνει και κερδίζει ο Αθανασιάδης, «σπάζοντας» την κυκλοφορία στα άκρα. Παράλληλα, κατά την διάρκεια της ανάπαυλας και ενώ έβλεπε το ανασταλτικό κομμάτι να λειτουργεί άψογα, έριξε το βάρος στην δημιουργία. Αυτό που ζήτησε ήταν σωστές επιλογές στο κέντρο, καθαρό μυαλό και έδωσε στους παίκτες την σιγουρία ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Αναστασίου ήταν απόλυτα ευχαριστημένοκαι είπε στα αποδυτήρια της Τούμπας στους παίκτες του:

«Αξίζετε πολλά μπράβο και συγχαρητήρια.Σας έχω πει αρκετές φορές ότι αν είμαστε όπως πρέπει και συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι οι νίκες θα έρχονται. Απόψε το πιστέψατε και αποδείχθηκε πως όταν το πιστεύουμε μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Και πάλι μπράβο, πήραμε μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα