Επιστροφή Βόκολου στον Παναθηναϊκό!

Επιστροφή Βόκολου στον Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Επιστροφή Βόκολου στον Παναθηναϊκό!

bet365

Μια ακόμα επιστροφή ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτή τη φορά αφορά πόστο στην ομάδα, καθώς ο Λεωνίδας Βόκολος είναι έτοιμος να αναλάβει κάποια θέση στον σύλλογο!

Μετά τον Τάκη Φύσσα που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι και ανέλαβε διοικητικό πόστο, το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και ο Λεωνίδας Βόκολος. Το φλερτ αυτό υπάρχει εδώ και 1,5 χρόνο, αλλά τότε ο παλαίμαχος αμυντικός του «τριφυλλιού» δεσμευόταν με συμβόλαιο στην Εθνική και είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου.

Πλέον όπως αναφέρει και η «Sportday», τα πράγματα έχουν αλλάξει, ο Βόκολος δεν είναι στην Εθνική και όλα είναι έτοιμα για το... come back του στους «πράσινους». Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι πόστο θα αναλάβει ο παλαίμαχος στόπερ, ωστόσο τις επόμενες μέρες που θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέριες.

Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Βόκολος, αναμένεται να αναλάβει κάποιο πόστο στις ακαδημίες, εκεί όπου έχουν δώσει μεγάλη βάση πλέον στον Παναθηναϊκό. Φυσικά η σχέση του με τον Τάκη Φύσσα είναι εξαιρετική, καθώς έχουν αγωνιστεί συμπαίκτες τόσο στον Πανιώνιο όσο και στον Παναθηναϊκό, ενώ έχουν συνεργαστεί και στην Εθνική ομάδα και όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους στην επιστροφή του Βόκολου στο «τριφύλλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα