Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ: 2-0

Gazzetta team
Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ: 2-0

bet365

Σπουδαία νίκη με 2-0 πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου επί της Λάρισας! Και τα δύο γκολ στο 2ο ημίχρονο για τους γηπεδούχους.

Δίκαιη ήταν η επικράτηση του Ολυμπιακού Βόλου επί της Λάρισας στο θεσσαλικό ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρο τον αγώνα και θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα από το 1ο μέρος.

Οι διακοπές ωστόσο στο 1ο ημίχρονο, λόγων των καπνογόνων που είχαν ανάψει οι οπαδοί των γηπεδούχων, δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό. Ακόμα κι έτσι όμως ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος και είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη φάση της ΑΕΛ ήρθε στο 44'.

Στο 75' ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το προβάδισμα με τον Θέο, που είχε περάσει στο ματς ένα λεπτό πριν, στην θέση του Ρίκα. Το δυνατό σουτ του, άνοιξε τον δρόμο στους γηπεδούχους για την νίκη, η οποία κλειδώθηκε στο 90', με τον Νικολιά να βάζει την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση.

Ολυμπιακός Βόλου: Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μαρκυδημήτρης, Γιαλούσης, Ρόκας(75' Θέος), Κορνελάτος, Πινάρες, Μπιτάνγκ(54' Νικολιάς), Μέζα, Κούτσι.

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος(46' Μελισσάς), Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπίλα(57' Μπλέντι), Στεφανίδης, Περίκο, Τσιλιγκίρης(72 Βερντού)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα