Πανέτοιμος για Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πανέτοιμος για Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

bet365

Χωρίς τους Ρατς και Μακ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη Τούμπα. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Σκόνδρας με τους βασικούς στο Αρτέμιο Φράνκι να κάνουν αποφόρτιση.

Την τελευταία του προπόνηση έκαναν σήμερα στον ΠΑΟΚ στην βροχερή Τούμπα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έκαναν ζέσταμα, παίζοντας κορόιδο και ακολουθώντας ασκήσεις τεχνικής. Οι βασικοί στο Αρτέμιο Φράνκι προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς για λόγους αποφόρτισης.

Ο Γιάννης Σκόνδρας συμμετείχε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας δίχως να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση στην ποδοκνημική. Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο Ράζβαν Ρατς και ο Ρόμπερτ Μακ έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Μετά την προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ δείπνησαν στον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Κυριακής προκειμένου να πραγματοποιήσουν ξεμούδιασμα κι έπειτα η αποστολή που θα επιλέξει ο Αγγελος Αναστασιάδης να μεταβεί στο Μακεδονία Palace.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα