«Βολές» και από Κάντζι για Λεβαδειακό

Gazzetta team
«Βολές» και από Κάντζι για Λεβαδειακό

bet365

Για... εφιάλτη του Μακούμπα Κάντζι στην Ελλάδα κάνει λόγο αφιέρωμα ιταλικής ιστοσελίδας, όπου ο πρώην άσος του Λεβαδειακού μιλάει για τις άσχημες συνθήκες που βίωσε στους Βοιωτούς.

Η Ελσίνκι υποδέχτηκε την Πέμπτη την Τορίνο για το Γιουρόπα Λιγκ και η ιστοσελίδα "forzaitalianfootball" έκανε αφιέρωμα στον άλλοτε άσο της Καλλονής και του Λεβαδειακού. Κι αν από την ομάδα της Μυτιλήνης είχε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις, δεν συμβαίνει το ίδιο και για τους Βοιωτούς.

Μετά τις καταγγελίες του Καπό για όσα βίωσε στην ομάδα της Λιβαδειάς, ήταν η σειρά του Κάντζι να μιλήσει για καθυστερήσεις στις πληρωμές και την απόφασή του να αποχωρήσει μεσούσης της σεζόν.

Μιλώντας αρχικά για την Καλλονή, ο Σενεγαλέζος φορ είπε ότι: «Έπαιζα στη δεύτερη κατηγορία και ο ιδιοκτήτης ήθελε να την ανεβάσει. Ήθελε να πάρει κορυφαίους παίκτες. Στην αρχή είπα όχι, γιατί δεν ήθελα να παίξω σε δεύτερη κατηγορία. Μίλησα όμως με την οικογένειά μου και αποφασίσω να πάω στην Ελλάδα. Γνώρισα τους ιδιοκτήτες, τους παίκτες, ενώ και το νησί ήταν ωραίο. Έπρεπε να τερματίσουμε μέσα στην τριάδα και τα καταφέραμε. Ήταν από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου. Έβλεπα πόσο χαρούμενος ήταν ο κόσμος, που ερχόταν και μου έλεγε "ευχαριστώ"», ενώ συνεχίζοντας για τον Λεβαδειακό ανέφερε πως:

«Πληρώθηκα τον πρώτο μήνα. Για τους επόμενους 2,5 μήνες όχι. Έπαιζα, αλλά δεν ήμουν χαρούμενος. Αποφάσισα να φύγω. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν αν θα επιστρέψω, αλλά τους είπα ότι δεν είχα τέτοιο σκοπό. Μου είπαν ότι έχω συμβόλαιο που πρέπει να εκπληρώσω και τους απάντησα ότι έχουν και εκείνοι υποχρέωση να με πληρώσουν».

Το δημοσίευμα των Ιταλών μάλιστα συνεχίζει αναφέροντας ότι ο Κάντζι πήγε ακολούθως στη ΦΙΦΑ για να πάρει την ελευθέρας του, ενώ καταλήγει πως: «Ύστερα από μήνες αγώνα, ο εφιάλτης του στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε το... παραμύθι στη Φινλανδία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα