Οι εκλεκτοί του Ρανιέρι με Νησιά Φερόε και Σερβία

Γιώργος Βροντάκης
Οι εκλεκτοί του Ρανιέρι με Νησιά Φερόε και Σερβία

bet365

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ανακοίνωσε την αποστολή για τα ματς με τα Νησιά Φερόε και το φιλικό με την Σερβία. Στην αποστολή Γκέκας, Μπακάκης, Μάνταλος, Φορτούνης, Καράμπελας. Εκτός Μήτρογλου, Σαμαράς.

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν για άλλη μια φορά από τις κλήσεις του Ιταλού τεχνικού για το ματς των προκριματικών του EURO 2016 με τα Νησιά Φερόε στο «Γ. Καραϊσκάκης (14/11) και το φιλικό με τη Σερβία στα Περιβόλια (18/11).

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι εκτός από τον Πέτρο Μάνταλο κάλεσε από την ΑΕΚ και τον Μιχάλη Μπακάκη παρότι οι δύο παίκτες αγωνίζονται στη Football League. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορούσε να αφήσει εκτός αυτή τη φορά τον φορμαρισμένο Γκέκα, ενώ δεν συμπεριέλαβε τον Κώστα Μήτρογλου και τον Γιώργο Σαμαρά.

Αναλυτικά, οι διεθνείς στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σωκράτης, Μόρας, Χολέμπας, Καράμπελας, Μπακάκης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης, Γκέκας.

 

EURO Τελευταία Νέα