Ο Kάμπελ μιλάει στο Gazzetta.gr για το μέλλον του

Ο Kάμπελ μιλάει στο Gazzetta.gr για το μέλλον του

Ο Kάμπελ μιλάει στο Gazzetta.gr για το μέλλον του

bet365

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Τζόελ Κάμπελ αναφορικά με τον μέλλον του αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει στο Gazzetta.gr τις πληροφορίες περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος άσος φέρεται να δυσφορεί για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στην Άρσεναλ. Όπως διαρρέεται από τους Άγγλους παρουσιάζει τάσεις φυγής για τον Γενάρη. Μάλιστα ανάμεσα στους πιθανότερους προορισμούς του εκτός από τις Μίλαν, Γαλατασαράϊ και Μπενφίκα αναφέρεται και ο Ολυμπιακός. Ο Κάμπελ έχει επισημάνει πως υπάρχει... παράθυρο για τον Ολυμπιακό, καθώς αναγνωρίζει πως η παρουσία του στους πρωταθλητές Ελλάδας λειτούργησε θετικά στην καριέρα του. Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Κοσταρικανό, ο οποίος στην παρούσα φάση δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει τα αγγλικά δημοσιεύματα. «Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται. Δεν υπάρχει τώρα τέτοια προοπτική,είμαι παίκτης της Άρσεναλ. Πρόκειται για φήμες», ήταν η δήλωση του Τζόελ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός διεθνής στην δεδομένη στιγμή δεν θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό, καθώς έχει συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες». Τίποτα ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τους επόμενους μήνες... Από την μεριά του Ολυμπιακού πάντως δεν ανέκυπτε πως υπάρχουν προοπτικές για μία τέτοια κίνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα