«Καυτή» ατμόσφαιρα περιμένουν οι παίκτες της Αϊντχόφεν

Gazzetta team
«Καυτή» ατμόσφαιρα περιμένουν οι παίκτες της Αϊντχόφεν

bet365

Οι παίκτες της Αϊντχόφεν ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό με προπόνηση στη Λεωφόρο και περιμένουν... καυτή ατμόσφαιρα.

Με μία προπόνηση στη Λεωφόρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Αϊντχόφεν για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (6/11 20:00). Οι Ολλανδοί ακολούθησαν το πρόγραμμά τους το βράδυ της Τετάρτης (5/11), με τους ποδοσφαιριστές του Φιλίπ Κοκού να περιμένουν «καυτή» ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους των «πρασίνων».

«Μπορεί να είναι μια έδρα – ηφαίστειο. Στον αγώνα στην έδρα μας δεν έπρεπε να έρθουμε ισόπαλοι 1-1, όμως από την άλλη τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια κρίσιμη αναμέτρηση με όλες τις σχετικές παραμέτρους και αυτό μου αρέσει», ανέφερε ο Καρίμ Ρέκικ.

«Σε κάθε αγώνα επιδιώκεις τη νίκη και εμείς θέλουμε να νικήσουμε. Είμαστε καλά απο πλευράς φόρμας, ενώ έχουμε και αυτοπεποίθηση», είπε ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ. «Η δουλειά μας είναι ξεκάθαρη: πρέπει να νικήσουμε αν θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Ξέρουμε πάντως πως δεν θα είναι εύκολο. Είναι δύσκολο να νικήσεις στην έδρα του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος του είναι πολύ παθιασμένος και υποστηρίζει την ομάδα του. Αυτό είναι το μεγάλο όπλο των αντιπάλων. Όμως εμείς πάμε για τη νίκη», δήλωσε, τέλος, ο Αντρές Γκουαρδάδο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα