Ο... καυτός Γενάρης του Μαζουάκου!

Ο... καυτός Γενάρης του Μαζουάκου!

Δημήτρης Τομαράς
Ο... καυτός Γενάρης του Μαζουάκου!

bet365

Οι μετοχές του Μαζουάκου στα ύψη και 4 μνηστήρες τον τσέκαραν ίσως για τελευταία φορά, αφού ο Γενάρης θα είναι «καυτός»! Ρόμα, Γιουβέντους, Ίντερ και Νάπολι στο κόλπο, με την «Κυρία» να κοιτάζει και Ντινγκά!

Το γεγονός πως ο Μαζουάκου έχει ξεχωρίσει με το... καλημέρα στον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι φανερό. Και είναι λογικό να τον έχουν διακρίνει και να τον παρακολουθούν αρκετές ομάδες. Πρώτη από την Ιταλία έκανε την... κίνηση η Νάπολι. Ακολούθησαν οι Ίντερ, Γιουβέντους και Ρόμα, κάτι που δείχνει πως ο Αρτούρ Μαζουάκου έχει αρκετούς θαυμαστές στην Serie A. Το βράδυ της Τρίτης άλλωστε όλοι οι προαναφερόμενοι σύλλογοι είχαν την ευκαιρία και την δυνατότητα να τον δουν από κοντά εν δράσει. Ο Μασιμιλιάνι Μιραμπέλι ως διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ της Ίντερ ήταν αυτός που τον είδε μένοντας ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τα προσόντα του και το αγωνιστικό του πρόσωπο. Επίσημη κρούση δεν υπάρχει όμως όμως σύμφωνα με πληροφορίες από γειτονική χώρα ο επερχόμενος Γενάρης μπορεί να είναι... καυτός για τον χαρισματικό μπακ των Πειραιωτών.

Ο ίδιος ο Μαζουάκου πάντως είναι ενθουσιασμένος με τα όσα έχει ζήσει έως τώρα στον Ολυμπιακό. Διανύει μία εξαιρετική περίοδο της καριέρας του με συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ, βελτιώνεται διαρκώς και εξελίσσεται σε ένα πολύ καλό περιβάλλον με πολύ καλές συνθήκες δουλειάς. Από την πλευρά του ο ατζέντης του, Κριστόφ Ενροτό, μιλώντας στο Calciomercato για τον Μαζουάκου επισήμανε: «Προς το παρόν υπάρχουν μόνο φήμες και πληροφορίες. Καμία ιταλική ομάδα δεν έχει έρθει σε επαφή με μένα. Θεωρώ ότι είναι λογικό το να ακούγονται και να διαρρέονται όλα αυτά επειδή ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με πολύ καλές επαφές με την Ιταλία. Προσωπικά το θεωρώ από πολύ δύσκολο έως και απίθανο ο Μαζουάκου να φύγει τον Γενάρη. Ο Ολυμπιακός δεν θεωρώ πως θα... υποχωρήσει για να φύγει ο παίκτης. Επίσης θα δυναμώσει και άλλο τον ρόλο του μέσα στην ομάδα στην οποία είναι πολύ σημαντικός.

Δεν πιστεύω πως η ελληνική ομάδα θα θέλει να τον στερηθεί από τον χειμώνα. Η ουσία είναι πως δεν έχουμε ακόμα πρόταση. Θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Ο Αρτούρ μπορεί να γίνει ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ στον κόσμο. Είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι παραπάνω αλλά είμαι σίγουρος για τις μεγάλες προοπτικές του. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Το καλοκαίρι. Για τον Γενάρη σας είπα και πριν την εκτίμησή μου. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα μαθημένη να κερδίζει συνέχεια. Θέλει να νικάει παντού και δεν θα έχει λογική να στερηθεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών της στην φετινή σεζόν». Ως προς το οικονομικό σκέλος η ποδοσφαιρική... μετοχή του Μαζουάκου έχει εκτοξευθεί πλέον στα 10 εκατ. ευρώ.

Γιουβέντους και για Ντινγκά!

Στο μεταξύ, ακόμα ένας παίκτης του Ολυμπιακού άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην Γιουβέντους. Ο λόγος για τον Ντελβίν Ντινγκά, αφού η πολύ καλή εμφάνιση στο Τορίνο, αλλά και στον όμιλο γενικότερα τον έβαλαν στην λίστα του Αλέγκρι. Μάλιστα, θα τον τσεκάρει και στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αν και για τον παίκτη έχουν ενδιαφερθεί ομάδες από Γερμανία και Γαλλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα