Πουλάει τα πράγματά του για να ζήσει ο Τζέιμς!

Θοδωρής Βασίλης
Πουλάει τα πράγματά του για να ζήσει ο Τζέιμς!

bet365

Η τραγική οικονομική κατάσταση του Ντέιβιντ Τζέιμς (είχε δηλώσει πτώχευση το Μάιο) τον αναγκάζει να βγάλει προς πώληση τα προσωπικά του αντικείμενα για να βγάλει τα προς το ζην.

Ο άλλοτε διεθνής Άγγλος πορτιέρο βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση κι έτσι αποφάσισ ενα επιστρέψει στα γήπεδα ως παίκτης-προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας με την Κεράλα Μπλάστερς. Ο 44χρονος άσος ο οποίος στην καριέρα του κέρδισε περίπου 20 εκατ. λίρες αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα μετά το διαζύγιό του το 2005.

Έτσι, τώρα προχώρησε σε μία άλλη κίνηση και αποφάσισε να βγάλει προς πώληση προσωπικά του αντικείμενα όπως φανέλες με την υπογραφή του Φρανκ Λάμπαρντ, του Μάικλ Όουεν, καθώς και τερματοφυλάκων όπως ο Πετρ Τσεχ και ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, αλλά κι εμφάνισή του από την εποχή που αγωνιζόταν στην Πόρτσμουθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα