Συνεργασία Παναθηναϊκού με PSV!

Συνεργασία Παναθηναϊκού με PSV!

Νίκος Αθανασίου
Συνεργασία Παναθηναϊκού με PSV!

bet365

Tο πλάνο του Τάκη Φύσσα αποδίδει καρπούς και ο Γιόνας Κόλκα... επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, για να παρουσιάσει το μοντέλο που ακολουθεί η PSV ενώ είναι στα σκαριά και συνεργασία ανάμεσα στα δύο κλαμπ!

Πρώτο και κύριο μέλημα του Τάκη Φύσσα από την στιγμή που ανέλαβε την διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος, ήταν να βάλει τον Παναθηναϊκό ξανά δυνατά στο ευρωπαϊκό στερέωμα, παίρνοντας παράλληλα τεχνογνωσία από την συνεργασία με σπουδαίους συλλόγους. Η αρχή έγινε με την Μπενφίκα και ακολουθεί η PSV!

Όλα ξεκίνησαν μετά το ραντεβού επί ολλανδικού εδάφους, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων, ανάμεσα στον Φύσσα και τον Γιόνας Κόλκα, όταν ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» και ο προπονητής της ακαδημίας της Αϊντχόφεν είχαν συμφωνήσει για περαιτέρω συνεργασία.

Έτσι, λοιπόν, την Πέμπτη ο Φινλανδός παλαίμαχος άσος των «πρασίνων»(θα βραβευτεί στην Λεωφόρο για την προσφορά του) θα παρουσιάσει στο Κορωπί με όλους τους προπονητές της ακαδημίας του «τριφυλλιού» παρόντες, όπως βέβαια και τον Γιάννη Σαμαρά. το project που ακολουθεί η PSV στις ακαδημίες της. Ο ολλανδικός σύλλογος είναι ήδη σε... ανοιχτή γραμμή και με άλλες σπουδαίες ομάδες και στόχος του «τριφυλλιού» είναι να ενταχθεί και ο Παναθηναϊκός σε αυτό το project, έχοντας να αποκομίσει πολλά από την τεχνογνωσία τους.

Μάλιστα στους επόμενους μήνες, άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία και θα παρατηρήσουν από κοντά τον τρόπο δουλειάς της PSV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα