Εντζεγκέλε: «Θα ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας»

Gazzetta team
Εντζεγκέλε: «Θα ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας»

bet365

Στο δύσκολο πρόγραμμα και τις πολλές αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι, χρέωσε το... νωθρό ξεκίνημα του Παναιτωλικού ο Εντζεγκέλε, που δήλωσε αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με αφορμή την εμφατική νίκη και το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ξάνθη, ο Γουίλι Εντζεγκέλε, μίλησε στο Agrinio-Sports για την επιστροφή του στο Αγρίνιο, τους στόχους του Παναιτωλικού, αλλά και τον κόσμο του συλλόγου, που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

-Ο Παναιτωλικός πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας την Ξάνθη με τρία γκολ διαφορά…

“Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ, αλλά το θετικό είναι ότι δεν αποσυντονιστήκαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Θα μπορούσε να μας κάνει κακό το γεγονός ότι δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ ακριβώς με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν μας έκανε. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς”.

-Τώρα παίζετε με την Κέρκυρα…

“Είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα υπάρξουν πολλές μονομαχίες και θα πρέπει να τις κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες για κάτι καλό μέσα στην Κέρκυρα και γιατί όχι ακόμη και τη νίκη”.

-Θα ήθελα να μου πεις και ποιοι είναι οι στόχοι σου με την ομάδα…

“Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, ενώ δεν ήμασταν και έτοιμοι, καθώς είμαστε μια νέα ομάδα. Σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματα μας και αρχίζουμε να δείχνουμε την πραγματική μας αξία. Πιστεύω ότι ο Παναιτωλικό θα κάνει ένα καλό πρωτάθλημα και θα ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας”.

-Πέτυχες γκολ απέναντι στην Ξάνθη, σκέφτεσαι να πετύχεις και κάποια ακόμη τέρματα στα επόμενα παιχνίδια και να χαρίσεις τη νίκη στον Παναιτωλικό;

“Για εμένα πιο σημαντικό είναι να βοηθάω να κρατηθεί το μηδέν στην άμυνα, παρά να σκοράρω, αν είναι να μας βάλουν γκολ οι αντίπαλοι. Βέβαια, είμαι χαρούμενος που σκόραρα απέναντι στην Ξάνθη, βάζοντας ένα λιθαράκι για να έρθει η νίκη”.

-Τέλος, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναιτωλικού;

“Θέλω να τους ευχαριστήσω που μας στηρίζουν και να τους υποσχεθώ ότι εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό και θέλουμε να τους κάνουμε ευτυχισμένους”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα