Παράπονα από Δέλλα για την... υπεροψία!

Παράπονα από Δέλλα για την... υπεροψία!

Γιώργος Τσακίρης
Παράπονα από Δέλλα για την... υπεροψία!

bet365

Έντονες ήταν οι παρατηρήσεις του τεχνικού της ΑΕΚ στους παίκτες του, που πέταξαν ένα ημίχρονο κόντρα στον Αχαρναϊκό με την υπεροπτική τους συμπεριφορά.

Εξηγήσεις από τους παίκτες του, ζήτησε ο Τραϊανός Δέλλας, που έκανε έντονες παρατηρήσεις για την εικόνα που παρουσίασαν κόντρα στον Αχαρναϊκό. «Είμαστε καλύτεροι και αυτό πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να έχουμε... ύφος, αυτό δεν μας αρμόζει. Πετάξαμε στα σκουπίδια ένα ημίχρονο, γιατί δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Έτσι δεν πάμε πουθενά... Γιατί έγινε αυτό;» ρώτησε ο προπονητής της Ένωσης.

Από την μεριά τους, οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» δεν είχαν απαντήσεις, με τον έμπειρο Νίκο Γεωργέα να παραδέχεται πως «δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό, παραλίγο να το πληρώσουμε. Δεν επιτρέπεται να είμαστε υπερόπτες, δεν θα πάρουμε κανένα παιχνίδι μόνο με την φανέλα».

Από την μεριά του, ο Αραβίδης σχολίασε πως «η ευθύνη είναι δική μας. Μπήκαμε νωθρά και πετάξαμε ένα ημίχρονο, χωρίς να βρούμε ρυθμό. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Πρέπει να μπαίνουμε στους αγώνες με σωστή νοοτροπία και καλή ψυχολογία».

Παίκτες και Δέλλας μίλησαν για πολύ ώρα, με τους πρώτους να δεσμεύονται πως δε θα παρουσιάσουν πάλι τέτοια εικόνα, ενώ ο ταλαντούχος τεχνικός έδωσε και συγχαρητήρια για τον χαρακτήρα που έδειξαν στις καθυστερήσεις, που οδήγησε στην ανατροπή του σκορ και την νίκη.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα