«Έρχομαι στις 14 να ενημερώσω για όσα είδα»!

«Έρχομαι στις 14 να ενημερώσω για όσα είδα»!

bet365

Ο Σκωτσέζος αριχιδιαιτητής, Χιου Ντάλας μιλάει αποκλειστικά στο gazzetta.gr για τα "φαλτσοσφυρίγματα" στη Super League και προαναγγέλλει νέο ταξίδι στην Αθήνα για τις 14 Νοεμβρίου. «Έχω δει τα παιχνίδια και έχω διαμορφώσει άποψη» τονίζει.

Ο 57χρονος Σκωτσέζος είναι ο αρχιδιαιτητής που επέλεξε η ΕΠΟ πριν από τρεις μήνες για τα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ και της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Χιου Ντάλας, ο οποίος δεν φημίζεται για τις σχέσεις του με τους εκπροσώπους του Τύπου αποφεύγοντας τις δηλώσεις, δεν μπόρεσε να μείνει απαθής μετά τα αλλεπάλληλα λάθη του Ηλία Σπάθα στο ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, τα παράπονα του Τζενάρο Γκατούζο στο Πανθρακικός-ΟΦΗ αλλά και τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την διαιτησία του Καλογερόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκη”.

Το gazzetta.gr είναι το πρώτο ελληνικό ΜΜΕ, στο οποίο μίλησε ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής αποκαλύπτοντας πως σκοπεύει να έρθει στην Αθήνα στις 14 Νοεμβρίου.

“Έχω παρακολουθήσει τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της Super League και έχω διαμορφώσει άποψη. Έχω δει τι έχει συμβεί. Θα μου επιτρέψεις όμως να μην κάνω κάποιο σχόλιο.

Γνωρίζω πως υπάρχουν παράπονα από ομάδες. Δουλειά μου είναι να ενημερώνω την ΕΠΟ και αυτό θα κάνω. Θα ταξιδέψω στην Αθήνα στις 14 Νοεμβρίου και θα έχω συναντήσεις σχετικές με αυτά τα θέματα.

Στην παρούσα φάση παρότι όπως προείπα παρακολούθησα τους αγώνες, δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα