Λα Κορούνια - Χετάφε 1-2

Gazzetta team
Λα Κορούνια - Χετάφε 1-2

bet365

Επιστροφή στις... ήττες για τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία έχασε 2-1 στην έδρα της από τη Χετάφε και βρίσκεται μια ανάσα από την «κόκκινη» ζώνη.

Η νίκη επί της Βαλένθια και η ισοπαλία με την Εσπανιόλ έδειξαν να σπάνε το κακό σερί και να αποτελούν μια νέα αρχή για την ομάδα του Βίκτορ Φερνάντεθ. Ωστόσο, η ήττα από τη Χετάφε έκανε τον προβληματισμό να επιστρέψει. Οι Μαδριλένοι είδαν την αδράνεια της γηπεδούχου και η πρώτη ευκαιρία έγινε από τον Λαφίτα στο 19', ο οποίος απέφυγε τρεις αντιπάλους, αλλά δεν βρήκε δίχτυα.

Ο Γιόντα είχε δοκάρι για το 2-0 στο 38', ενώ στο 35' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ σε μια... περίεργη φάση. Ο Γιόντα έκανε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια στο σώμα του Φαμπρίτσιο, ο οποίος έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας της Ντέπορ μετά τον Ακούνια το 1944 που βάζει αυτογκόλ! Η Κορούνια έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 45', χωρίς να τα καταφέρει.

Το 0-2 ήρθε στο 46'. Ο Λαφίτα μετά από ωραία πάσα στο ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κλειδώσει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι στο 58' έκλεισαν τις αλλαγές τους με την είσοδο του Τοτσέ, ρίσκαραν, αλλά ο Λαφίτα είχε στο 67' και στο 69' δύο καλές ευκαιρίες για το 0-3. Τελικά, μετά από ασίστ του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού η Ντεπορτίβο μείωσε με τον Πόστιγκα στο 80', αλλά οι Μαδριλένοι κράτησαν το 2-1 μέχρι το τέλος και πήραν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους εκτός έδρας!


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα