Ασχημα νέα για Στάριτζ-Λίβερπουλ

Ασχημα νέα για Στάριτζ-Λίβερπουλ

Γιώργος Καραμάνος
Ασχημα νέα για Στάριτζ-Λίβερπουλ

bet365

Η επιστροφή του Ντάνιελ Στάριτζ αναβλήθηκε για τις 23 Νοέμβρη και έτσι θα απουσιάσει από τα κρίσιμα ραντεβού των Κόκκινων με Νιούκαστλ, Ρεάλ και Τσέλσι.

Πριν από 14 μέρες και ενώ μόλις είχε επιστρέψει στις προπονήσεις της Λίβερπουλ, έπειτα από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης από τον Αύγουστο, ο Ντάνιελ Στάριτζ αντιμετώπισε νέο πρόβλημα. Αυτή τη φορά ήταν θλάση στη γάμπα. Η αρχική εκτίμηση της νέας επιστροφής του ήταν για 15 μέρες.

Αυτό σήμαινε λοιπόν ότι θα έπρεπε τώρα να είναι έτοιμος. Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο των Κόκκινων ανακοίνωσε στον Μπρένταν Ρότζερς το άσχημο μαντάτο. Ο Αγγλος επιθετικός δεν πρόκειται να γυρίσει στη δράση πριν τις 23 Νοέμβρη και το ματς με την Κρίσταλ Πάλας.

Κατά συνέπεια θα απουσιάσει από τα άκρως σημαντικά ραντεβού της ομάδας του, αυτά με Νιούκαστλ, Ρεάλ και Τσέλσι που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τους πραγματικούς στόχους της Λίβερπουλ στη σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα