Εισιτήρια και το Σάββατο στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Εισιτήρια και το Σάββατο στην Καλλονή

bet365

Οι φίλαθλοι της Καλλονής θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται εισιτήρια και το Σάββατο, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ.

Από χθες έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων στους φιλάθλους της Καλλονής για το παιχνίδι της Δευτέρας (3/11) με τον Λεβαδειακό. Αυτή θα συνεχιστεί και το Σάββατο (1/11), όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ομάδα της Λέσβου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο για την αναμέτρηση της Δευτέρας στις 19:30 με τον Λεβαδειακό θα μπορούν εξυπηρετηθούν από τα γραφεία της ομάδας Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη από τις 11:00 - 13:00 αύριο Σάββατο.

Οι φίλαθλοί μας από τη Γέρα θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια τηλεφωνώντας στο 6946008170.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €15 (απλό) και €25 (VIP).

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό την Δευτέρα 3/11 στις 19:30 θα εισέρχονται από τις εξής εισόδους (όπως αναγράφονται στις πόρτες πέριξ του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης):

Κεντρική είσοδος (Πεσμαζόγλου)

Για κατόχους μεμονωμένων εισιτηρίων για το ΤΜΗΜΑ 1 και για το ΤΜΗΜΑ 2. Για κατόχουςμεμονωμένων εισιτηρίων VIP και προσκλήσεων VIP.

ΕΙΣΟΔΟΣ 3 (Ε. Βοστάνη)

Για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP και κατόχους διαρκείας ΤΜΗΜΑ 2. Επίσης για δημοσιογράφους φέροντες την αντίστοιχη διαπίστευση που θα τους έχει χορηγηθεί από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ.

ΕΙΣΟΔΟΣ 5 (Ε. Βοστάνη)

Για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ΤΜΗΜΑ 4 και μεμονωμένων εισιτηρίων ΤΜΗΜΑ 4 και ΤΜΗΜΑ 5 καθώς και κατόχους προσκλήσεων για το ΤΜΗΜΑ 4.

Δωρεάν καφές

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛΚ συνεχίζει να προσφέρει καφέ σε όσους έχουν εισιτήριο στον ρόμο για το γήπεδο.

Η σχετική ανακοίνωση

H ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό έναν καφέ από τα καταστήματα “The Brothers” (Βουρνάζων 25, έναντι ΟΤΕ) και "Corner" (Οδυσσέα Ελύτη και Καραπαναγιώτη γωνία πλησίον Βερόπουλου) μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους!

Στο δρόμο για το γήπεδο λοιπόν περνάμε όλοι για τον καφέ μας από το "Corner" και το “The Brothers”!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα