Φορτούνης για βασική ενδεκάδα

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης για βασική ενδεκάδα

bet365

Σχήμα με τον Φορτούνη επιτελικό χαφ και τον Αυλωνίτη στο κέντρο της άμυνας ετοιμάζει για τον Αστέρα Τρίπολης ο Μίτσελ. Δείτε τα πλάνα του.

Ως προς το πιθανό σχήμα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τρίπολης ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Ομάρ, δεξιός στόπερ ο Αυλωνίτης, αριστερός ο Αμπιντάλ και αριστερό μπακ ο Μαζουάκου. Στον άξονα θα είναι οι Μανιάτης και Μιλιβόγιεβιτς, στα δύο φτερά ο Κασάμι με τον Φουστέρ ή τον Ντοσεβί (σ.σ. ο δεύτερος έχει σημαντικές πιθανότητες για βασικός) και πίσω από τον φορ Μήτρογλου ο Φορτούνης. Στην αποστολή ο Μίτσελ έχει πάρει τους εξής παίκτες: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου και Σιόβας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα