Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Ρατς (vid)

Gazzetta team
Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Ρατς (vid)

bet365

Ο Ράζβαν Ράτς έχει μια μικρή επιβάρυνση στο προσαγωγό, αλλά για την ώρα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό για το ματς με τον Εργοτέλη. Δούλεψε πάνω στα τελειώματα των φάσεων ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γυμνάστηκαν το πρωί της Παρασκευής (31/10) και πάλι σε δύο γκρουπ με τους βασικούς του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνουν τρέξιμο και θεραπεία στο γυμναστήριο και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα. Το ασκησιολόγιο μετά το καθιερωμένο κορόιδο στο ζέσταμα περιελάμβανε σέντρες από τα άκρα με τελείωμα της φάσης στην κίνηση και τακτική μέσα από παιχνίδι σε μικρό χώρο με συγκεκριμένες οδηγίες για την κυκλοφορία της μπάλας.
Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (1/11) στις 12:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Κρήτη. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ρατς έχει μία μικρή επιβάρυνση στον προσαγωγό, αλλά ακόμη δεν προκύπτει κάτι ανησυχητικό από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα