Αθανασιάδης: «Να κάνουμε το 7Χ7»

Αθανασιάδης: «Να κάνουμε το 7Χ7»

Gazzetta team
Αθανασιάδης: «Να κάνουμε το 7Χ7»

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Μίλησε για το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη, αλλά και για τις διάφορες θέσεις που παίζει στην επίθεση.

Ο Κλάους που βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ στην αναμέτρηση με την Βέροια αρχικά είπε τα εξής: «Μέσα από την δουλειά με την ομάδα θα έρθουν και προσωπικά ρεκόρ. Πιστεύω ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Έχουν έρθει δύο άσχημα αποτελέσματα. Εμείς είμαστε εδώ, είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις, μακάρι να φτάσουμε πάλι στον τελικό Κυπέλλου».
Για την σύγκριση ανάμεσα στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια και το παρόμοιο που σημείωσε απέναντι στον Άρη, πριν από δύο χρόνια: «Το γκολ με τον Άρη είναι πιο δύσκολο γιατί η μπάλα είναι πιο ψηλά. Όχι ότι με την Βέροια είναι εύκολο, κάθε άλλο. Ο Ρατς είναι πολύ καλός παίκτης, από την πρώτη μέρα μπήκε στο κλίμα της ομάδας, μακάρι να συνεχίσει τις ασίστ και προς άλλα παιδιά της ομάδας».
Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα, αλλά έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας να μελετήσουμε τον αντίπαλο και να πάρουμε την Κυριακή τη νίκη για να κάνουμε το εφτά στα εφτά».
Για το γεγονός ότι φέτος βγαίνει συχνά εκτός περιοχής: «Με βοηθάει και μου το ζητάει και ο προπονητής μου αυτό. Να βγαίνω, δηλαδή, από την περιοχή και να ανοίγω χώρο στους συμπαίκτες μου. Μέσα από την προπόνηση θα γίνομαι καλύτερος».
Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν ανατρέπει το αποτέλεσμα όταν μένει πίσω στο σκορ και για τα πολλά απανωτά ματς που δίνει και φέτος η ομάδα είπε τα εξής: «Εμείς θέλουμε να σημειώνουμε γρήγορα γκολ και να έχουμε το πάνω χέρι από την αρχή. Πρέπει να συνηθίσουμε, τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ πάντα παίζει πολλά παιχνίδια μέσα στην σεζόν. Πρέπει να παραμένουμε φρέσκοι».
Για το γκολ του Ρατς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Το ζήλεψα, ήταν όμορφο και δύσκολο γκολ, ήταν στην κίνηση και είδε τον τερματοφύλακα που βγήκε. Ήταν ένα έξυπνο γκολ».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο εξαρτάται, πλέον, από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων: «Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε στα παιχνίδια που δίνουμε, δεν θα μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα