ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Επιλεκτική ευαισθησία ο Καρράς»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Επιλεκτική ευαισθησία ο Καρράς»

Νίκος Αθανασίου
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Επιλεκτική ευαισθησία ο Καρράς»

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την απορία της για την κλήση του Γιάννη Αλαφούζου και θυμίζει περιπτώσεις, όπου ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας «δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία»!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, κάλεσε τον Γιάννη Αλαφούζο για τα τιτιβίσματα σχετικά με τον Σπάθα και η «πράσινη» ΠΑΕ μέσω κύκλων εξέφρασε την άποψη της.

«Η επιλεκτική ευαισθησία του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα είναι γνωστή και σταθερή. Ακούσαμε από εκπροσώπους του Ολυμπιακού για ‘επίορκους δικαστές’ ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τις πλαστές ενημερότητες και ζητήθηκε η παρέμβασή του για να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι. Τελικά φαίνεται πως το μόνο που απασχολεί μόνιμα τον κ. Καρρά είναι όταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θίγει τα κακώς κείμενα και τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου» έλεγαν χαρακτηριστικά από τα υψηλά κλιμάκια του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα